Προδιαγραφές αρχείων εκτύπωσης

Στην περίπτωση που θέλετε να μας στείλετε αρχεία έτοιμα προς εκτύπωση παρακαλούμε βεβαιωθείτε για τα παρακάτω:

Τα αρχεία θα πρέπει να είναι μορφής ps, eps, prn, tiff, με embedded τις φωτογραφίες αν υπάρχουν ή pdf υψηλής ανάλυσης. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι πάντα CMYK και σε 300 dpi ανάλυση (σε φυσικό μέγεθος).

Οι γραμματοσειρές θα πρέπει να εχουν μετατραπεί σε γραμμικό: convert to curves για Corel Draw και create outlines σε illustrator & in Design.

Όλα τα αρχεία θα πρέπει να έχουν σημεία κοπής. Προσθέτουμε πάντα 5 χιλιοστά σε κάθε πλευρά για το λεγόμενο ξάκρισμα (bleed) και όλα τα στοιχεία της μακέτας σας (γράμματα, φωτογραφίες, σχέδια, λογότυπα) πρέπει να είναι τοποθετημένα τουλάχιστο 5mm μέσα από τα σημεία κοπής.

 

Προεκτυπωτικός έλεγχος

O προεκτυπωτικός έλεγχος γίνεται σε κάθε αρχείο πριν σταλεί για εκτύπωση και αφορά στον έλεγχο των ζητούμενων προδιαγραφών.

Ο έλεγχος αυτός διασφαλίζει σε ένα πολύ μεγάλο μέρος την τελική ποιότητα των εντύπων. Στην περίπτωση που τα αρχεία σας δεν πληρούν κάποια ή κάποιες από τις προδιαγραφές σας ενημερώνουμε με email ή και τηλεφωνικά προκειμένου να κάνετε εσείς ή ο γραφίστας σας τις απαιτούμενες διορθώσεις. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε εμείς τη διόρθωση με επιπλέον χρέωση.

 

Δημιουργία μακέτας

Μπορούμε να σχεδιάσουμε εξαρχής τη μακέτα για κάθε εκτυπωτική εργασία σας. Αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου το σχεδιασμό και την υλοποίηση για κάθε εκτύπωση: Δημιουργικό - Μοντάρισμα - Εκτύπωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.