Η εταιρεία

Η Εταιρεία XΡΩΜΟΣΥΝ δραστηριοποιείται στο χώρο των Γραφικών Τεχνών από το 1994. Η δράση της καλύπτει κάθετα τον χώρο των Γραφικών Τεχνών, από την προεκτύπωση (ατελιέ), την Ψηφιακή και Offset Εκτύπωση, σε μια σύγχρονη και ευέλικτη μονάδα η οποία βρίσκεται στην οδό Βασίλης 7 στο Θησείο. Στα χρόνια της λειτουργίας μας έχουμε αναλάβει και ολοκληρώσει με επιτυχία από τις πλέον απαιτητικές μέχρι τις πιο απλές εργασίες.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το έντυπο υλικό, όπως επαγγελματικές κάρτες, φάκελοι, επιστολόχαρτα, ετικέτες, λογότυπα, μηχανογραφικά έντυπα, 2πτυχα-3πτυχα κλπ, μπλοκ, συνταγολόγια, κουπόνια, καρτέλες διδάκτρων, διπλώματα, κατάλογοι cafe-Εστιατορίων, προσκλήσεις, ημερολόγια, καρτολίνες, καταχωρήσεις, αφίσες, περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία.

Τυπώνουμε ό,τι χρειάζεται, στην ποσότητα ακριβώς που χρειάζεται και όταν χρειάζεται.

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις γίνονται σε ειδικά και βαριά χαρτιά, με άριστη χρωματική απόδοση και βάρος χαρτιών έως 350gr για εξειδικευμένες εφαρμογές. Εξοπλίζουμε την εταιρεία σας με εκτυπώσεις μεγάλης διάστασης indoor & outdoor, με εφαρμογή σε εκθέσεις, συνέδρια, διαφημιστικά πανό, διακόσμηση καταστημάτων, γραφικά μεταφορικών μέσων, γραφικά δαπέδου και βιτρίνας, με μεγάλη αντοχή σε εξωτερικούς χώρους. Οι εκτυπώσεις γίνονται σε μεγάλη γκάμα υλικών όπως μουσαμάς, ύφασμα, one way vision, backlit, mesh, αυτοκόλλητα υλικά, βινύλια, διάφανα υλικά, PVC. Μετεκτυπωτικές εργασίες με πλαστικοποίηση και επικόλληση σε Plexiglas, Kappa, Forex κ.α.